mandag 3. september 2012

Kreativitetssøndag

Jeg har det ganske travelt for tiden. Det fører til en manglende evne til å gjøre ingenting, i tillegg til høyere klønefaktor enn nomalt. Jeg gjør ting for fort, har tankene på feil sted og får panikk når jeg plutselig har noen timer fri.

I dag hadde jeg det meste av dagen til min egen disposisjon. Det resulterte i tendenser til hyperventilering, -dagen måtte fylles fort!

Jeg trakk frem symaskinen. Det er år og dag siden sist. På åpningsdagen i vår nye barnehage på fredag kommenterte en av assistentene at dukkene burde hatt tepper i dukkevognene. Viktig oppdrag, konkluderte jeg.

Jeg durte i vei, bokstavelig talt. og vips hadde jeg sydd en vattert dukkesovepose.
 

Men vi har flere dukker og dukkevogner i barnehagen. Vi kan da ikke la noen fryse? Så jeg sydde en dyne med pute til av et gammelt fløyelsstoff:


Og så et blått sett:

Men hadde vi ikke fire dukkevogner mon tro?


I hagen ha vi to unge epletrær. I år bærer de mye frukt, og den må vi jo gjøre oss nytte av.

Så da bakte Andrea og jeg en trippel porsjon med eplemuffins:

Og vips hadde jeg håndtert fritiden min og unngått panikkanfall. (Jeg har forresten vasket noen maskiner med klær, handlet litt og laget middag; ovnsbakt kalkunbryst med appelsinsaus og slottspoteter.) Og nå har jeg blogget også.

5 kommentarer:

  1. Vi hadde bare tre dukkevogner. Altså har vi et dynesett i reserve. Og både familien, de ansatte i barnehagen, kollegaene på skolen og alle foreldrene på SFO-foreldremøtet var glade for å få eplemuffins.

    SvarSlett
  2. Du satser på sånn kvartalsblogging, skjønner jeg...

    SvarSlett
  3. Jada jada. Jeg blogger i alle fall oftere enn Lune gjør i Logreblogg.......

    SvarSlett
  4. Jeg vet ikke om det er henne du skal være i konkurranse med....

    SvarSlett
  5. Det er viktig å konkurrere mot noen det er mulig å slå...

    SvarSlett