onsdag 9. mars 2011

Snart

Ute laver snøen ned. Igjen. Jeg må ha bilen ut om noen timer. Først må jeg måke snø. Jeg må sloss med en blytung brøytekant. (Men takk og lov for brøytingen!) Jeg liker ikke å kjøre når det er glatt, men slik jeg har bosatt meg og slik jeg jobber må jeg tåle det.

Men jeg vet at om et par uker er vinteren over. Jeg vet det fordi jeg har levd lenge i landet.

Snart kikker jeg etter de første krokusspirene når jeg kommer hjem fra jobb. Snart koster jeg vinterens grus bort fra plattingen. Snart drar jeg frem hagemøblene og vasker av dem vinterens skitt og støv, og snart kjenner jeg solen prikke i ansiktet mens jeg nyter solen og våren. Da er vinteren glemt og det er en evighet til neste gang.

4 kommentarer:

 1. Sukk... Jeg LIKER snø. Jeg LIKER vinter og kulde, men jeg synes grensen går i mars en gang. Jeg gleder meg til våren, jeg også. Selv uten koste- og hagemøblerplaner.

  Jeg liker at du er begynt å blogge. Men la du virkelig inn dette innlegget kl 06:07?

  SvarSlett
 2. Jeg liker også snø. Om vinteren. Og utenfor veien. Jeg liker lyset når den første snøen faller i november eller desember.

  Nei. Kloken var ikke 06.07. Eller 08.26. Jeg har riktig klokke på ipad'en og pc'en, men altså ikke på bloggen. Lurer på hvorfor?

  SvarSlett
 3. Du må stille inn tidssonen på innstillingene her inne på bloggen.

  SvarSlett
 4. Jeg vil ha vår med EN gang!

  SvarSlett